Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri halkın sorunlarını, sıkıntılarını yerinde dinlemek ve çözüme ulaşmak için mahalle ziyaretlerine başladı. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Müdür Yardımcısı Ercan Ateş ve diğer şube müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Gezer ve ekibinin İlk ziyaret yeri Çay Mahallesi olurken, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, burada yaptığı konuşmada, halkın yönetime ortak olmasını istedi.
“ bu emniyet ile halkın buluşmasıdır. Bizim görevimiz 24 saat sizin huzur ve refahınızı sağlamaktır. Teşkilatımızın her yerde problemleri görmesi mümkün değil, sizler bizim mahallelerde gözümüz, kulağımızsınız.”” dedi.
Halkın güvenliğini polisin sağladığını ,24 saat halk için çalıştıklarını ve il de asayişin sağlanması noktasından büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Gezer, başta muhtarlar olmak üzere vatandaşların mahallelerine sahip çıkmalarını istedi.
“Polis teşkilatı olarak sizlerin ve halkımızın hizmetinde olduğumuzu, mahallenizdeki olumsuzlukları birebir bize iletebileceğinizi söylemek istiyorum. Sizler bizim en yakın mesai arkadaşlarımızsınız. Kapılarımız sizlere daima açıktır. Sizlerin bizlere ilettiği her konunun önceliği vardır. Bu toplantıda dile getiremediğiniz konuları da bizzat bize iletebilir, ya da sorumlu müdürlerimize yazılı olarak verebilirsiniz. Kamu kurumları ve muhtarlar arasında ahenkli, işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışma anlayışını ortaya koymak adına bundan sonrada sık sık toplantılar yapacağız."ifadelerini kullandı.

Haber: M. YILMAZ