Kalıcı konutlar bağlantı yolu Kervan kavşağında üst geçite oturan ve D-100 Karayolundan geçen araçlara taş attikları idda edilen çocuklar polis tarafından yakalanıp Emniyete götürüldüler. Üst geçite oturan ve geçen araçlara taş attıkları iddia edilen çocuklar sürücülerin şikayeti üzerine polis tarafından yakalandılar.
Kalıcı konutlar Düzce bağlantı yolu Kervan Kavşağında üst geçitte bariyerlerin arasına oturup D-100 karayolundan geçen araçlara sık sık taş atıldığı yönünde şikayetler devam ediyor.
Sürücülerin ve çevrede yaşayan vatandaşların şikayeti üzerine kervan kavşağı üst geçidine gittiğimizde bariyerlerin arasında üç tane çocuğun oturduğunu ve sürekli D-100 den geçen araçları gözetlediklerini gördük.
Bu arada Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerde şikayet üzerine kavşağa geldiler ve burada bulunan üç çocuğu polis otosuna alarak emniyet müdürlüğüne götürdülür.
Üst geçitten atılan küçükde olsa bir taş süratle gelmekte olan bir otonun camına dokunduğunda ne kadar zarar vereceğini ve daha sonra kazaların yaşanabileceğini bu çocuklara anlatmak gerekiyor.