Düzce Merkez PTT binasına parasını çekmek için giden S.K adlı kadın, sistemin arıza yapması sebebi ile parasını alamayınca çalışanlara sinirlendi ve olay çıkardı.

 

 

Görgü tanığı Cenap Boran o anları “Sistemin arıza yapması üzerine güvenlik görevlisi S.K’nın yanına gelerek sistemin arıza yaptığını söyledi. Ve ayakta kalmaması için oturması gerektiğini ifade etti. S.K buna sinirlendi ve çalışanlara bağırmaya başladı” şeklinde anlattı.

 

25 HAZİRAN'DA "İŞLEMLER UZAYINCA SİNİRLENDİ" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

PTT güvenliği olay yerine polisi çağırınca S.K daha da gerginleşti ve iyice sinirlenen kadın,“ Beni buradan çıkartamazsınız, hepiniz çıkın kapıyı kilitleyin ben burada kalacağım diye “ bağırmaya başladı.
S.K’nın sinir krizi geçirmesi nedeniyle olay yerine 112 Acil ekiplerini çağıran polis çevrede toplanan meraklı kalabalığı dağıttı.

 

 

112 Acil servis görevlileri yaklaşık yarım saat boyunca S.K ‘yı ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Binadan çıkmayacağını ifade eden S.K ambulans görevlisine saldırdı. Müdahale eden polis ekipleri S.K’yı PTT binasından çıkartarak ambulansa bindirdi ve hastaneye kaldırdı. 

 

Haber: M. YILMAZ