İlimiz genelinde meydana gelen iş kazalarında birçok kişi yaralanarak soluğu hastanelerde aldı. İşte iki günlük asayiş raporunda dikkat çeken iş kazaları…

TOMRUKLARIN ALTINDA KALDI

Yığılca Naşlar köyünde ikamet etmekte olan Ali T. İsimli vatandaşa yine Yığılca’nın kırık köyüne orman çalışmaya gitti. Ormanda çalıştığı esnada bir anlık dalgınlık ile üzerine tomruk düşen Ali T.nin sağ bacağı kırılırken yardım çığlıklarını duyan mesai arkadaşları hemen tomruk altında kalarak yaralanan Ali T.nin yardımına koştu. Yaralı orman işçisi için olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı orman işçisini Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına alındı.

TALİHSİZ KAZA!

Bir diğer olay ise yine aynı gün merkeze bağlı Hatipli Ketenciler Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Nazır Y. Hatipli Ketenciler Köyü’ndeki evinin önünde üzüm asmalarını budamak istedi. Elindeki balta ile asmaları budayan Nazır Y. ,  bir anlık dikkatsizlik ile baltayı bacağına isabet ettirdi. Bacağını kesilen Nazır Y.,  Kanlar içerinde yere yığılırken,  yardım çığlıklarını duyan yakınları hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Bacağından yaralanan talihsiz adam düzce üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine sevk ederek tedavi altına alındı.

BALTAYLA SURATINI KESTİ

Aynı gün içerisinde ise bir iş kazasıda Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü’nde meydana geldi. Dokuzdeğirmen Köyü’nde evinin önündeki odunları kesmek isteyen Samet A. balta ile suratını kesti. Odunları kestiği esnada baltanın sekmesi üzerine gözüne fırlayan balta ile yaralanan Samet A. hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

BİLEKLERİNİ KESEREK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

İstanbul Üsküdar boğaz köprüleri uçak savar tabur komutanlığında askerlik görevine yapan ve ağa mahallesinde ikamet eden Samet T. Birliğinden izin alarak Düzce’ye geldi. Sancaklar mahallesinde bulunan sözlüsünün evinin önünde girdiği bulanım sonucu bileklerini keserek yaralanan asker olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri ile hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

YÜZÜ YANDI

Konuralp Şehit Bayram Gökmen Mahallesinde ise görünmez kaza yaşandı. Edinilen bilgilere göre Selim K. evinin önündeki yanan çöp konteynırının önünden geçtiği esnada çöpe atılan patlayıcı maddelerin parlaması sonucu yüzünde yanıklar oluştu. Yüzünden yaralanan Selim K.. düzce üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Haber;İ.KELEŞ