Dün akşam saat 18:00 sıralarında Kalıcı Konutlar bağlantı yolu Kervan mevkiinde bulunan Opet ışıklı kavşakta motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Düzce’den Kalıcı Konutlar istikametine gitmekte olan Ş.K. idaresindeki 81 AY 928 plakalı motosiklet, görgü tanıklarının ifadesine göre kırmızı ışıktan geçerken Şennur Şişman idaresindeki 81 DH 557 plakalı otomobille çarpıştı.

Motosikletin üzerinde bulunan ve yaşları 18’den küçük olan sürücü Ş.K. ve arkasında oturan Y.E.M. çarpışma sırasında motosikletten fırlayarak yere düştü.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olan yaraların yardımına 112 Acil Servis ekipleri koştu. Motosiklet sürücüsü Ş.K.’nın ‘baba’ korkusu ise kazaya damgasını vurdu.

Vücudunda oluşan kırıkların acısını unutup ‘babam beni öldürecek’ diye feryat eden yaralıyı 112 ekipleri teselli etti. Bir sağlık görevlisi ‘biz babanla konuşuruz. Sen canını sıkma. Bir şey olmaz.’ Diyerek yaralıyı teselli etti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kavşakta meydana gelen kazadan arta kalan cam kırıkları ise uzun süre temizlenmedi.

Haber; Ş. ÇAKIR