Edinilen bilgilere göre Cumayeri Çevrik Mahallesi'nde bulunan bir fındık kırma fabrikasında sahur vakti çıkan yangın vatandaşlara korku yaşattı. Fabrikanın içerisinde bulunan bir makinanın birden alev almasıyla başladığı öğrenilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından fabrikanın diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

21257

Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği olay yerine çevre ilçelerden hatta Sakarya'nın Hendek ilçesinden de itfaiye ekibi geldi. Fabrikada işçilerin de bulunması nedeniyle herhangibir olumsuzluk yaşanmaması için itfaiye, 112 ve Emniyet ekipleri tarafından gerekli tedbirler alındı.

21258

Fabrikanın içerisinde bulunan makinaya ulaşmakta güçlük çekilirken, bir iş makinası yardımıyla fabrikanın duvarı kırılarak yangına müdahale edildi ve uzun süre devam eden yagın sabah saatlerinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Büyük ölçüde maddi hasar veren yangında can kaybı veya yaralanan olmaması herkesin tek tesellisi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber; Ş. ÇAKIR