Dün gece ilk olay saat 23:30 sıralarında kalıcı konutlar 7. Bölgede meydana geldi. Y.G. ve G. K. arasındaki tartışma kavgaya dönünce, Y.G. cebinden çıkardığı çakı ile G.K’yı karın boşluğu ve bacağından yaraladı. Yaşı küçük olan Y.G. yakalanarak çocuk şubeye teslim edildi.

Yine dün gece Arapçiftliği’nde meydana gelen olayda ise, önceden karıştıkları bir trafik kazasından dolayı iki kişi arasında yaşanan husumet kavgaya neden oldu. Cüneyt Var ve Emre Yüksel arasında çıkan tartışma alevlenince, Emre Yüksel üzerinde bulunan bıçağı çıkararak Cüneyt Var’ı kalçasından bıçakladı. Cüneyt Var 112 acil ambulansıyla devlet hastanesine kaldırılırken, polis her yerde, olaydan sonra kaçan Emre Yüksel’i arıyor.

Dün gece bir olayda Cumayeri’nde yaşandı. İddiaya göre, ilçede yapımı devam eden spor salonu inşaatı ile ilgili bir konuda tartışma yaşandı. İbrahim Sepetçi ve Hilmi Yıldırım, silahla Hacı Tunç’u tehdit ettiler. Hacı Tunç’un şikayeti üzerine şüpheliler yakalanırken, olayda kullanılan silah da muhafaza altına alındı.

HABER:H.İŞCAN