Sakarya'nın Hendek İlçesinden dün çalınan beyaz eşya servisinin kamyoneti, şehir mezarlığı yolu üzerinde park halindeyken, aynı servisin düzce şubesinin sahibinin dikkatini çekince bulundu.

Bir beyaz eşya servisine ait olan 54 YZ 836 plakalı Kamyonet dün öğleden sonra 14.00 sıralarında Sakarya'nın Hendek ilçesinden çalındı. Kamyoneti çalan kişi veya kişiler aracı Düzce'ye getirerek, Azmimilli Mahallesi ve şehir mezarlığı arasındaki yolun kenarına park ettiler.

Araç akşam saatlerinde Düzce'den Beyköy'deki evine dönmekte olan aynı markanın yetkili servisinin sahibinin dikkatini çekti. Ahmet Güngör adındaki servis sahibi önce aracın Düzce'deki bir yakınına iftara gelmiş olabileceğini düşündü. Sabahleyin de aynı aracı aynı yerde görünce kuşkulanan Güngör, işyerine gittiği zaman yaptığı araştırmada, aracın dün öğleden sonra çalındığını öğrendi.

Güngör'ün ihbarı üzerine olay yerine gelen Olay yeri inceleme ekipleri araç üzerinde parmak izi araştırması yaptılar. Araç üzerinde yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından kamyonetin sahibine teslim edildiği bildirilirken, Aracı Düzce'ye getiren hırsızların yakalanması için soruşturma başlatıldı.