İşte olimpiyat Kavşağı’nda bir kaza. Yan yoldan bir anda çıkan otomobil, Ankara istikametinde ilerleyen başka bir otomobille çarpışıyor.

Yine olimpiyat kavşağında yaşanan bir kaza. Ankara istikametinde ilerleyen kamyonet hızla ilerlediği sırada yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarpıyor. Yaya çarpmanın etkisi ile yere yığılıyor.
Bu görüntüler Öztürkler kavşağından. Kavşaktan dönmek isteyen TIR ışıkta bekleyen otomobile çarpıyor.

İşte İstanbul Caddesi’nden bir kaza görüntüsü. Yolun karşısına geçmek isteyen yayaya hızla ilerleyen motosiklet çarpıyor. Kazada yaya ağır şekilde yaralanıyor.

Bu görüntüler yağmurlu bir geceden. Yağmurun etkisi ile kayganlaşan yolda otomobil duramıyor ve park halindeki başka bir otomobile çarpıyor.

Kameralar yine Öztürkler Kavşağı’nda. Yolun karşısına geçmek isteyen bisiklet sürücüsü hızla gelen otomobilin çarpması sonucu yere yığılıyor.

Bu da yine yağışlı bir havada kaydedilen görüntü. Kavşağa aynı anda giren iki otomobil kafa kafaya çarpışıyor.

Yine Öztürkler Kavşağı. Yine hız yine kaza. Hızla gelen otomobil yolun karşısına geçmek isteyen motosiklet sürücüsüne çarpıyor ve yaklaşık 50 metre ileride duruyor. Yere yığılan motosiklet sürücüsü yaralanıyor.

İşte yine kavşak kazası. Kavşakta aynı anda çıkan kamyonet kafa kafaya çarpışıyor. Kamyonetlerden biri yan yola kadar giderken diğeri zor durabiliyor.

Yine Öztürkler kavşağı. Kavşaktan dönmek isteyen minibüse başka bir yolcu minibüsü çarpıyor. Çarpmanın etkisi ile araçlar bir hayli sürükleniyor.

Son görüntümüz de bir bisikletli kazası. Yolun karşısına geçmek isteyen bisikletli dikkat etmeyince hızla gelen minibüsün çarpması sonucu yere yığılıyor.

Haber; R. BAL