Gümüşova’da dün gece otomobilin kavşaktan çıkan minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü beş kişi yaralandı. Olay Güvenlik Kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, saat 23.45 sıralarında, Hendek'ten Düzce istikametine gitmekte olan Kenan Polat idaresindeki 34 VR 0952 plakalı kombi tipi otomobilin, D–100 karayolu Gümüşova ilçesi belediyenin karşısındaki kavşaktan çıkmakta olan Fazlı Özdemir idaresindeki 81 DF 005 plakalı Minibüs ile çarpışması sonucu meydana geldi. Minibüs, şiddetli çarpmanın etkisiyle devrildi. Olay çevredeki esnafın Güvenlik Kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Kazada, minibüs sürücüsü Fazlı Özdemir ile otomobilde bulunan Mustafa Bulut, Arif Türedi, Zekeriya Türedi ve İmdat Kahraman ile otomobil sürücüsü Kenan Polat, yaralandılar.

 Yaralılar, 112 Acil Servis Ambulansı ile ilk müdahalelerinin yapılması sonrasında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralılardan Minibüs sürücüsü Fazlı Özdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.