Bolu dağında sis ve yağış etkisini göstermeye devam ederken kazalarda kaçınılmaz oluyor. Sabah saatlerinde yaşanan kazanın ardından Bolu Dağı’nda sis ve yağışın etkisi ile bir kaza daha meydana geldi.

 


Edinilen bilgilere göre Bolu’dan Düzce istikametine gitmekte olan Veysi T. idaresindeki otomobil sis ve yağışlı hava nedeni ile Bolu Dağı Bakacak mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı, ardından ise yine aynı istikamete gitmekte olan Metin Ç. İdaresindeki tıra çarparak takla attı.

 



D-100 Karayolu Bolu Dağı Bakacak Mevkiinde yolun ortasında takla atan araç içerisinde bulunan sürücü Veysi T. ile araçta yolcu olarak bulunan Muhammet T. ve Osman T. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.


Kaza nedeni ile takla atan araç çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken D-100 Karayolu Bolu Dağı Düzce istikametine uzun araç kuyrukları oluştu. Takla atan aracın yoldan kaldırılması ile trafik eski akışına geri döndü.

 



Bolu dağında etkisini gösteren sis nedeni ile görüş mesafesi zaman zaman 100 metreye kadar düştüğü gözlemleniyor. Kazayla ilgili soruşturma sürerken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber;İ.KELEŞ