Şengül hemşire. Dün D-655 Karayolu Karaca Mahallesi mevkiinde elim bir kazada feci şekilde can verdi. Saatler 16:39’u gösterdiği sırada yolun kenarında yürürken yakaladı ecel onu. Ne olduğunu anlamadı ve bir anda can verdi Şengül hemşire.

Elinde beyaz bir poşet kolunda çantası ile 2005 yılından buyana görev yaptığı Düzce Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum Servisi’nden çıkmış evine doğru ilerliyordu Şengül hemşire. Bir ekmek fırınının güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntülerde az sonra başına ne geleceğini bilmeden ilerliyordu.

Yürüdüğü marketin önündeki kaldırımdan bir ara yola doğru döndü. İki bayanla geçişti. Evine doğru ilerliyordu belli ki. Çünkü evde bekleyen 4 yaşında bir oğlu vardı Şengül hemşirenin. Ama evine ulaşamadı.

Hiç beklemediği bir anda hiç suçu yokken Akçakoca istikametine doğru hızla ilerleyen Gökhan Güler idaresindeki 19 DY 125 plakalı otomobilin çarpması sonucu Şengül Gebeş feci şekilde can verdi.
Ölüm onu kaldırımda yakalamıştı. Kaza sonrası Şengül Gebeş için çok geçti artık. Son nefesini vermişti Şengül hemşire. Hastalara yardım eden Şengül hemşire artık yoktu. Bugün de cenazesi vardı Şengül hemşirenin. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bugün toprağa verildi Şengül Gebeş’in naaşı. Sevenleri orada da yalnız bırakmadı. Göz yaşları sel oldu. Çünkü hiç suçu yoktu Şengül hemşirenin. Trafik canavarına yem olmuştu.

Ticaret Meslek Lisesi’nde öğretmen olduğu öğrenilen Şengül Hemşire’nin kocası hem metanetli olmaya çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından Şengül Gebeş gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haber; R. BAL