Edinilen bilgilere göre Bolu’dan çaldıkları 2 adet büyükbaş hayvanı minibüse bindiren 2 hırsızı takibe alan Bolu Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, hırsızların Kaynaşlı’ya doğru ilerlemesinin ardından Kaynaşlı İlçe Emniyet Amirliği ile iletişime geçerek minibüsü durdurmalarını istedi.

DUR İHTARINA UYMAYINCA ATEŞ ETTİ, BACAĞINDAN VURDU

Kaynaşlı’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dur ihtarına uymayan hırsızlar ile polisler arasında kovalamaca başladı. Kovalamaca esnasında polis otosundan bir polis memurunun minibüsün tekerleklerine ateş ettiği esnada kurşunlardan biri minibüs sürücüsü Ahmet B.’nin bacağına isabet etti.





DİNLENME TESİSLERİNDE YAKALADILAR
Hırsızlar D-100 Karayolu kenarında bulunan bir dinlenme tesislerine girerek izini kaybettirmek istedi. Takibi bırakmayan polisler şahısları dinlenme tesisinde gözaltına aldı. Olay sonrası bacağından yaralanan Ahmet B. için olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken diğer hırsızlık zanlısı İlyas K. ise gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri araç üzerinde delil çalışmaları yaptı. Hırsızların çaldığı iki ineğin sahibini arama çalışmaları sürüyor.




ZANLILARDAN BİRİ ASKER KAÇAĞI ÇIKTI!
Hırsızlık zanlılarının birinin asker kaçağı olduğu öğrenilirken her iki zanlının çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi. Çalınarak minibüse bindirilen hayvanların önüne aç kalmamaları için koyulan otlar ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber:İ.KELEŞ