Akşam saatlerinde Çoban mevkiinde iki grup arasında çıkan tartışmada yine kan aktı. Olay, akşam saatlerinde çoban mevkiinde bulunan taksi durağında meydana geldi.

S.Y. ve Özel bir şirkette yönetici olan kardeşi S.Y., akşam saatlerinde yanına gelen iki kişi ile tartışmaya başladı. Şirkette İşe girmek isteyen şahıslar olumsuz tepki alması üzerine iddiaya göre yanında bulundurdukları silahla ateş açtı.

Abi kardeşin üzerine silahla ateş açan şahıslar hızla olay yerinden uzaklaşırken kardeş S.Y. elinden bacağından ve kasıklarından 3 kurşunla yaralandı. Ağabey S.Y ise kurşunları sıyırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil servis ekipleri ile polis ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri 3 yerinden yaralanan kardeş S.Y. ye ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından düzce üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı. S.Y. nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen çok sayıda resmi ve sivil ekipler silahla yaralama ile ilgili detaylı bilgi toplarken olay yeri çember altına alındı. Düzce il emniyet müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri delil toplama çalışması yaparken çok sayıda boş kovan bulundu. kaçan saldırganlar için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 


Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri olayın üzerinden henüz 12 saat geçmeden kaçan saldırgan S.B.’yi Konuralp’teki evinin yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı.

 

 

HABER: İ. KELEŞ