D-655 Karayolu Beyciler Sapağı’nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre yol verme mevzusu yüzünden çıkan kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden Cevdet Ataseven'in 20 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi..

 

 

 

İddiaya göre olay şöyle gelişti. Aynı yönde seyreden polis memuru Cevdet Ataseven idaresindeki araç ile Aytekin P. idaresindeki araç bir süre sonra yol kenarına yanaştı. Yol verme mevzusu nedeniyle tartışan taraflardan Aytekin P. aracında taşıdığı baltayla polis memuru Cevdet Ataseven'in üzerine yürüdü. Polis şahsı durdurmak için bir el ayağına ateş etti.Aytekin P. ise  Polis Cevdet Ataseven göğsünden  ağır yaralandı. Olay anında polisin aracında bulunan ailesi büyük şok yaşarken, hemen 112'ye ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekiplerin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memurunun silahından çıkan kurşunla ayağından yaralanan Aytekin P.'nin ise kendi imkanları ile özel hastaneye gittiği öğrenildi.

 

 

 

 

Emniyet Müdürü olay yerinde konuştu



Olay yeri polis ekiplerince güvenlik çemberine alınırken durumu haber alan Düzce Emniyet Müdürü Ayhan Buran da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.


Yaşananlar hakkında olay yerinde bilgi alan Buran, sıcağı sıcağına elde ettiği bilgileri mikrofonlarımızla paylaştı.

 



Buran, “Saat 11.00 sıralarında trafikteki bir sürtüşmeden kaynaklı bir olay. Burada durmuşlar. Karşı taraf baltayla gelince arkadaşımız silah kullanmış. Ondan sonrasını da şu an araştırıyoruz. İstenmeyen bir olay. Arkadaşımız rahmetli oldu; teşkilatımızın başı sağolsun. Savcımız da olay yerine geldi çok yönlü bir şekilde olayı soruşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.



Yol verme mevzusu yüzünden çıktığı öne sürülen olayla ilgili polis soruşturmasını sürdürüyor.



Öte yandan Sakarya'da görev yapan 20 yılık polis memuru Cevdet Ataseven'in izne ayrılması dolayısıyla ailesiyle birlikte memleketi Düzce'de olduğu bilgisi edinilirken eşinin de polis memuru olduğu öğrenildi. 

 

 

Haber,C.Üstüner