Saatler 17:00’ı gösterdiği sırada Akçakoca yolu üzerinde bulunan Galericiler Sitesi’nde silahlar konuştu. İddiaya göre Şenol S. ve Bekir E.’nin Volkan S.’ye araç sattığı ve daha sonra aralarında tartışma çıktığı öğrenildi. Çıkan tartışma sonucu iddiaya göre Volkan S.’nin iş yerinde bulunan silahı ile şahıslara ateş ettiği belirtildi.
Daha sonra Şenol S.’nin iddiaya göre arabasına giderek araçta bulunan silahını aldığı ve Volkan S.’yi göğsünden ve ayağından vurduğu ifade edildi. Silah seslerini duyan vatandaşlar hemen olay yerine toplandı. Ayrıca olay yerinde çıkan kavgada iddiaya göre Bekir E.’nin darp edildiği de söyleniyor. Hemen olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaya el koydu ve yaralı ambulansla Hayri Sivrikaya Hastanesi’ne kaldırılırken şüpheliler gözaltına alındı.
Olay yerine gelen asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Tuna konu ile ilgili bilgiler aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Emniyet ekipleri olay yerini güvelik şeridi ile çevirdikten sonra olay yeri inceleme ekipleri konu ile ilgili araştırma yaptı.

İddiaya göre olayda polis iki tane ruhsatsız silah ele geçirirken, olay yerinde bir adet de bıçak bulundu. Sitede bulunan araçlardan bazıları kurşunlardan nasibini aldı. Yaralı Volkan S. Hastanede ameliyata alınırken emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber; R. BAL