Geçtiğimiz aylarda Beyköy Beldesinde yakıtı biten otomobil yolda kalınca araca bağladıkları çekici halatının diğer ucunu, bindiği otomobilin bagajına oturarak eline aldığı halatla çeken gençler hem güldürmüş hem de korkutmuştu.
Yine aynı arkadaş grubu bu sefer Günbaşı köyündeki arızalanan aracı çekici halatı olmayınca otomobilin kaputuna oturarak ayakları ile arızalı otomobili itti. Düzce’de çekilen ve sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan bu görüntü yok artık dedirtti. Günbaşı köyünde bozulan aracını çekici halatı olmayınca arkadaşının aracının ön kaputuna oturarak ayakları ile ittiren genç korkuttu.

Olay şöyle gerçekleşti: Günbaşı köyünde Samet Ç.’nin aracı arızalanınca arkadaşlarından yardım istedi. Samet Ç.’nin yardımına gelen arkadaşları araçlarda çekici halatı olmayınca değişik bir yönteme başvurdu.  Samet Ç.’ye yardıma gelen Mustafa K. ile Erol Ş. geldikleri aracı arıza yapan otomobilin arka kısmına yaklaştırdı.

Mustafa K.’nın kullandığı otomobilin ön kaputuna oturan Samet Ç., Erol Ş.’Nin direksiyona geçtiği arızalı aracı Günbaşı Köyü’nden eski sanayiye kadar ön kaputa oturarak ayakları ittirdi.Gençlere eğlence konusu olan bu tehlikeli yolculuk neyse ki kazasız belasız son bulurken, kimseye zarar gelmemesi ise mucize olarak değerlendirildi.

Haber;İ.KELEŞ