Şıralık Mahallesi'nde yaşanan cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Emniyet Müdürlüğü'nün cinayeti çözmesi için görevlendirdiği özel ekibin son 5 gündür yürüttüğü geniş çaplı soruşturma sonucunda önemli delil ve ipuçlarına ulaşıldı. Olayı aydınlatmada sona yaklaşan ekipler öncelikli araştırmayı evde yaptı. Evi didik didik arayan ve her ayrıntıyı dikkatle inceleyen ekip, şüphelendiği tüm isimleri de sorguya aldı.

 

 

 

 

Olayın yaşandığı gün ve öncesinde dikkat çeken bir duruma rastlanıp rastlanmadığını anlamak için komşuların tek tek ifadesine başvuran cinayet olaylarını çözmede uzman polisler, ifadelerin ışığında yeni bulgular da edindi. 76 yaşındaki Hasan Yılmaz'ın takvimindeki tarihin 19 Eylül'ü göstermesi ve cesetten yoğun şekilde koku gelmesi nedeniyle bir ya da daha fazla gün öncesinde cinayete kurban gittiği üzerine durulurken emniyet ekipleri soruşturmanın sıhhati açısından cinayet ile ilgili şimdilik detaylar konusunda açıklama yapmıyor.

“EVİN HER YERİ KANLAR İÇİNDEYDİ”

 



Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürütürken cinayete kurban giden Hasan Yılmaz'ın aile fertleri ise geçtiğimiz günlerde ulusal bir kanalda yayınlanan programa katılarak katil veya katillerin bulunmasını istedi. Katıldıkları programda cinayet ile ilgili açıklamalarda bulunan aile bireyleri eve ilk gece girdiklerinde Hasan Yılmaz'ı evde bulamadıklarını ve evin her yerinin kanlar içinde olduğunu söyledi. Eve hırsız girmiş olabileceğini belirten aile fertleri durumu hemen polise bildirdiklerini, polis ekiplerinin de Hasan Yılmaz'ın cesedine yatağın altında elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde bulduklarını açıkladı. Ayrıca paslı teller ile ellerinin ve ayaklarının bağlı olacak şekilde başına poşet geçirildiğini ve ağzının da bant ile kapatıldığını söyledi.

 



EVİ TEMİZLENİYOR

 



Hasan Yılmaz'ın cinayete kurban gittiği tek katlı evinde ise kızları tarafından temizlik işlemleri devam ediyor. Kapıları boyanan ev tadilata alındı. Evi bir an olsun boş bırakmayan Hasan Yılmaz'ın yakınları katil veya katillerin en kısa sürede yakalanmasını ve gerekli cezayı almasını istiyor. 




Haber: M. YILMAZ