TEM’in Sapanca Kurtköy TIR Parkı'nda yol kenarında bariyerlerin hemen yanında biri kadın diğeri erkek iki ceset bulundu. Cesetlerin Düzceli Doktor Emine Küçük ile Mustafa Bayrak’a ait olduğu tespit edildi.
Olay, polise saat 04.00 sıralarında TEM'in Ankara yönündeki TIR parkında iki ceset bulunduğu ihbarının gelmesiyle ortaya çıktı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler iki kişinin defalarca bıçaklandıktan sonra silahla ateş edilerek öldürüldüğü tespit etti. 28 yaşındaki Mustafa Bayrak'ın cesedinde kurşunun yanı sıra 14 bıçak yarası, Küçük'ün cesedinde yine kurşun ve 2 bıçak yarası saptandı.


Emniyet, Kadın ve erkeğin başka bir yerde öldürüldükten sonra cesetlerinin getirilip TIR parkının bulunduğu alana atıldığı üzerinde duruyor.Öte yandan Düzce nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki Emine Küçük'ün 3 ay önce eşinden boşandığı öğrenilirken, Düzce’de sağlık ocağında doktorluk  yaptığı ve kısa süre önce İstanbul’a tayini çıktığı bilgisi verildi. Mustafa Bayrak’ın ise ilaç mümessili olduğu öğrenildi. Bayrak ve Küçük’ün İstanbul’dan Sapanca’ya ev satışı için gittiklerini ve evi alacak kişiler tarafından öldürülmüş olabileceklerini ileri sürüldü.