Düzce öğle saatlerinde bir vahşete sahne oldu. Haydar Gördebil Caddesi üzerinde aracı ile seyir halinde olan F.U idaresindeki araç Ş.A ve H.A tarafından durduruldu.


F.U’nun aracının önünü kendi araçları ile kesen şahıslar daha sonra F.U’nun aracına yöneldi ve F.U’yu darp etti. Ellerindeki sopalarla aracın camlarını kıran şahıslar araç içerisinde sıkıştırdıkları F.U’ya da saldırdı. Kanlar içerisinde kalan F.U’nun sol kulağının kopma derecesine geldiği görüldü.


Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olaya karışan ve kardeş oldukları öğrenilen Ş.A ve H.A güçlükle göz altına alındı. Aracı içerisinde sağlık ekiplerini bekleyen F.U ise yaşananları emniyet ekiplerine anlattı.


Olay yerine ulaşan 112 sağlık ekipleri yaralı F.U’ya ilk müdahalesini yaptıktan sonra tedavisinin tamamlanması için Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı.


F.U’ya ait araç olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelendikten sonra çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı. Emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, şahıslar arasında husumet olduğu iddia edildi.

 

Haber: S. Dervişoğlu