Aydınpınar Yolu üzerinde pikniğe giden 6 araçlık konvoyda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.



Kaza, Aydınpınar yolu Küçükahmetler mevkiinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İsmail Emre Saraç idaresindeki 81 DL 181 plakalı otomobil sürücüsü, yine aynı istikamette gitmekte olan Melih Peker idaresindeki 14 BC 763 plakalı otomobili sollarken direksiyon hakimiyetini kaybederek önce 14 BC 763 plakalı otomobile daha sonra ise bir akaryakıt istasyonunun tabelasına çarparak durabildi.

 



Çarpmanın şiddetiyle İsmail Emre Saraç idaresindeki otomobilin motor bölümü ana gövdeden ayrıldı. Kazada otomobil sürücü İsmail Emre Saraç, Kerem Çelebi, ve Melih Peker yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.



Kaza yerinden geçen Vali Adnan Yılmaz ve Milletvekili Fevai Arslan jandarmadan bilgi aldı. “Aşırı hızın felaket örneğidir” diyen Vali Yılmaz, kazazedelere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak olay yerinden ayrıldı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber: S. KAŞKIR