Şehir merkezinin en işlek caddesinde resmen terör estiren ve güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen B.C. ile B.K., olay günü kendinde olmadıkları savunmasıyla serbest kaldı.


18 Nisan Cuma akşam saatlerinde B.C. ile B.K. isimli iki şahıs, İstanbul Caddesi’nde karşıdan gelen üniversite öğrencilerine omuz atması sonucu tartışmaya başlamıştı. Şahıslar, bu esnada tartışmayı ayırmaya çalışan üniversite öğrencisi S.C. bacağından aldığı bıçak darbesiyle yaralamış, hemen akabinde Gaziantep caddesine kaçarak burada da Ö.T. ile S.T. yi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanmıştı.

Olay sonrası bölgeye sevk edilen çok sayıda sivil ve resmi ekiplere dahi elindeki bıçakla rast gele sallayan şahıslar çevik kuvvet ekipleri tarafından polis aracına bindirilerek karakola götürülmüştü.


Karakolda ifadeleri alınan B.K. ile B.C. isimli şahıslar ardından adliyeye çıkarıldı. Şehir merkezinde terör estiren ve 3 kişiyi bıçakla yaralayan iki şahıs çıkarıldıkları mahkemede “kendilerinde olmadıklarını ve alkol aldıklarını” savunmasında bulundu. Mahkeme de tutuksuz yargılanmak üzere iki şahsı serbest bıraktı.

 

 

 

Haber;İ.Keleş