Geçtiğimiz cumartesi akşamı Çoban mevkiinde bir işyerine iki kişinin maskeli ve silahlı bir şekilde iş yerine girerek soymaya kalkışmasının ardından emniyet ekipleri harekete geçmişti.

 

 

Kısa sürede olay yerine ulaşan emniyet ekipleri bölgeyi çember altına alarak şüpheli gördükleri şahısları sorgulamış yaptıkları araştırmalar sonucunda soyguncuların izine rastlayamamıştı. Olayın üzerinden çok geçmeden soygunun güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı.

Emniyet ekiplerinin işyerinden aldıkları görüntülerde iki kişinin iş yerinin kapısından girdiği esnada kar maskeleri ile yüzlerini kapatıyor… Bir müddet sonra da dükkandan koşarak çıkıyor…

Soygunun ilginç kısmı ise dükkan çalışanlarının maskeli soyguncuları iş arkadaşlarının sanması…
Aldığımız bilgiye göre; İşyerinde çalışanlar arkadaşlarının kendilerine şaka yaptığını düşünerek içeriye giren soyguncuyla bir müddet boğuşuyor… işyeri çalışanlarının şaka, soyguncuların ise ciddiye aldığı bu olay sonrası soygunculardan biri panikle dışarı kaçıyor… işyeri çalışanı ise boğuşma sonrası ellinde kalan kurusıkı tabanca ile şaşkın bir şekilde dışarı çıkması kameralara yansıyor…

İşyeri çalışanının kaçan soyguncunun peşinden koşmasının ardından diğer maskeli soyguncuda fırsattan yaralanıp işyerini terk ediyor. Emniyet ekiplerinin güvenlik kameraları görüntülerinde yola çıkarak maskeli ve silahlı soyguncuları tespit etme çalışmaları sürüyor. 

Haber: İ.KELEŞ