Hastane Caddesi üzerinde bulunan Kızılay kanmerkezi ışıklı kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

 

 



Edinilen bilgilere göre saat 15:00 sıralarında eski garajlardan hareket eden İsmail Kurt idaresindeki 81 DH 043 plakalı Pırpır Köyü minibüsü ışıklı kavşaktan geçtiği sırada hastane istikametine gitmekte olan Erdoğan K. idaresindeki 81 EH 414 plakalı kamyonetle çarpıştı.

 

Yaşanan kaza sonucu kamyonet sürücüsü Erdoğan K. Başından aldığı darbe ile yaralanarak başka bir otomobille hastaneye kaldırıldı.Kazanın şiddetinin hafif olması olası bir faciayı önlemiş olurken içerisi yolcu dolu olan minibüste yaralanan olmadı.

Çevreden toplanan bazı vatandaşlar ise Kızılay ışıklı kavşakta ki trafik lambalarının 10-15 saniyede değişmesinden dolayı böyle kazaların sık sık yaşandığını iddia etti. Bazı vatandaşlar ise trafik ışıklarının güçlü ve özellikle yağışlı havalarda sorunlar yaşandığını iddia etti.

Trafik kurallarına uyulduğunda herhangi bir sorunun yaşanmadığını belirten yetkililer, sürücülerin biraz daha dikkatli araç kullanmalarını istedi. 

Haber: Ş. ÇAKIR