Geçtiğimiz cumartesi gecesi müşteri almak için duraktan çıkan ve daha sonra ortadan kaybolan 77 yaşındaki taksici Nurettin Yılmaz, Gölyaka’ya bağlı Saçmalıpınar Köyü’nde ölü bulundu. Ailesinin polise başvurusu üzerine arama çalışmalarına başlayan emniyet ekipleri öncelikle Yılmaz’ın aracına ulaştı.  


Gölyaka Kültür Mahallesi’nde terk edilmiş şekilde bulunan takside kanlar tespit eden, ekipler aralamalarını genişletti.  Araçtan sonra Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar Orta Mahalle Menfez mevkisinde çalılıklar içerisinde bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı gelmesi, tüm emniyet ekipleri ile jandarma ekiplerini harekete geçti. 



Hemen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri ile il jandarma komutanlığı ekipleri ihbarın geldiği Saçmalıpınar Köyü’ne giderek menfez içinde vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yarasına rastlanan cesedin, taksici Yılmaz'a ait olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri ile emniyet ekipleri cesedin bulunduğu yerde geniş güvenlik önlemi alırken, jandarma olay yeri inceleme ekipleri delil çalışması yaptı. Taksici Nurettin Yılmaz’ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Emniyet ekipleri ve jandarma ekipleri cinayet zanlı yada zanlılarını yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber;İ.KELEŞ