D-100 Karayolu Hamidiye Mahallesi mevkiinde yine kaza meydana geldi. D-100 Karayolu Hamidiye Mahallesi mevkiinde üst geçide 100 metre kala yolun karşısına geçmek isteyen İsmail Hakkı Özkan, 1964 doğumlu Hasan Acarel idaresindeki 34 GU 3836 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Üst geçidin kullanılması için orta refüje yapılan tel örgü de işe yaramadı gibi görünüyor. Vatandaş yine bildiğini okudu ve tel örgünün bittiği noktadan karşıya geçmek isteyen İsmail Hakkı Özkan, Ankara istikametinden gelen aracın çarpması sonucu yaralandı.

Olay yerine hemen 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulans ile hemen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Dalçık nedeni ile tek şerite düşürülen D-100 Karayolunda kaza sonrası trafik uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Emniyet ekipleri kaza sonrası kapanan trafiği açmak için büyük çaba harcadı. Kazanın ardından vatandaşlar yine yolun karşısına geçmek için üst geçit yerine yolu tercih edince trafik ekipleri yayaları üst geçidi kullanması yönünde uyardı.

Bilindiği gibi Geçtiğimiz günlerde de yine aynı noktada yolun karşısına geçmek isteyen Merve Yüksel’e kamyonet çarpmış ve Yüksel hayatını kaybetmişti.

Haber; R. BAL