TEM otoyolu Bolu Dağı İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 7 kişi yaralanırken 1 kişi de kazayı sıyrıklarla atlattı. İstanbul istikametinde ilerleyen otomobil Bolu Dağı birinci viyadüke bir kilometre kala yaklaşık 50 metre takla attıktan sonra yol ortasında ters döndü.
 
Edinilen bilgilere göre Kadir Kolsuz idaresindeki 34 UM 1506 plakalı otomobil Bolu Dağı İstanbul istikametinde birinci viyadüke bir kilometre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı ardından takla attı.
 
Meydana gelen kaza sonrası araçta bulunan ve aynı aileden Zümre Kolsuz(33), Fatma Kolsuz(11), Ayşegül Kolsuz(25), Kaan Kolsuz(2), Derya Kolsuz(4), Esma Kolsuz(7), Kadir Kolsuz yaralandı. Kaza sonrası olay yerine hemen 112 acil servis ambulansı ve kaza kırım ekibi sevk edildi.
 
Yaralılar hurdaya dönen aracın içerisinde kendi imkanları ile çıkmayı başarırken, olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındırlar.
 
Bayram dönüşü İstanbul’a gittikleri öğrenilen aile İstanbul’a varamadan Düzce’de kaza yaptılar. Kaza sonrası TEM Otoyolu İstanbul istikameti uzun süre araç trafiğine kapalı kalırken yaklaşık 3 kilometre araç kuyruğu oluştu.
 
Kaza sonrası tüplü olan otomobilin herhangi bir tehlike oluşturmaması için itfaiye ekipleri otomobilin tüpünü iptal ettiler. Emniyet ekipleri tıkanan trafiği uzun süre tek şeritten sağlarken aracın yoldan kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

 

Haber; R. BAL