Akşam saatlerinde TEM Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 3 araç birbirine girdi. Saat 18.30 sıralarında Tem otoyolunda yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği Karaçalı Mevkiinde bir otomobil bir kamyonet ve TIR’ın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul istikametine gitmekte olan Şaban Yurt idaresindeki 41 R 6282 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonunu karşı yönden gelen İbrahim S. idaresindeki 78 BR 108 plakalı TIR’a ve ardından Rasim Türkoğlu idaresindeki 37 NZ 445 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışma sonucu ortalık ana baba gününe dönerken olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi sevk edildi. Araçlarda bulunan Şerife Türkoğlu, Rasim Türkoğlu , Gülcemal Çakır ve Fatma Yaman yaralandı.

Tem otoyolunun tek şeritte düşmesi nedeni ile yolda uzun araç kuyrukları oluştu. 112 acil servis ekiplerinin de güçlükle ulaşabildiği olay yerinde yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra çeşitli hastanelere kaldırarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası araçlarda bulunan kışlık erzaklar yola savrulurken, karayolları ekipleri yolda temizleme çalışması başlattı.

Tem otoyolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Kaza sonrası yol kontrollü şekilde tek şeritten verilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber; İ. KELEŞ