Tem otoyolu Taşköprü köyü mevkiinde saat 09.15 sıralarında bir minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada biri ağır 10 kişi yaralandı.

Olay, Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Yılmaz Nur idaresindeki 34 AT 0939 plakalı minibüsün, Taşköprü mevkiinde, sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu önce sağ taraftaki bariyerlere çarpması, ardından savrularak sol şeride devrilmesi sonucu meydana geldi.

 Araç içinde bulunan 11 kişiden Sürücü Yılmaz Nur, Arzu Cilesiz, Sevgi Nur, Bilal Cebeci, Fatma Cebeci, Füsun Cebeci, Murat Cebeci, Kıymet Kırlak, Firdevs Tural, Kazım Kıran yaralandılar. Olay sırasında minibüste bulunan  2 yaşındaki Yağmur Cebeci ise kazadan yara almadan kurtuldu.

 Kaza nedeni ile olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarından biri 2 yaralıyı alarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürürken, Yerden Yatan Diğer yaralılara Kaynaşlı ilçesinden gelen 112 acil servis ambulansı olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Diğer ambulanslar olay yerine gelene kadar yaralılarla, karayolu ekipleri polisler ve sağlık ekibi tek, tek ilgilendi. Diğer ambulansların olay yerine gelmesi ile birlikte yaralılar sedyelere alınarak ambulanslara taşındı.

 Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülen yaralıların bir bayanın ağır yaralı olduğu diğerlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.