TEM Otoyolu akşam saatlerinde kana bulandı. Ankara istikametine gitmekte olan Fatih Kars idaresindeki 06 BP 1349 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak orta refüje çarptı ve ardından İstanbul istikametine geçerek karşı yönden gelen Hasan Uzun idaresindeki 34 UT 6353 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada 06 BP 1349 plakalı otomobil sürücüsü araç içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdi. Aynı otomobilde bulunan Caner Soydan ile diğer aracın sürücüsü Hasan Uzun yaralandı. Kaza sonrası olay yerine hemen 112 acil servis ambulansları ve kaza kırım ekibi sevk edildi.

Yaralılardan ağır olan Caner Soydan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne Hasan Uzun ise Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada araç içerisinde Fatih Kars kaza kırım ekibinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kazayı gören bir vatandaş, otomobilin taklalar atarak karşı şeride geçtiğini ve diğer araç ile kafa kafaya çarpıştığını ifade etti.

Kaza sonrası TEM Otoyolu İstanbul istikameti uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Daha sonra trafik ekipleri kapanan yolda ulaşımı tek şeritten sağladı.

Polis ve Jandarma ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemesinin ardından ceset Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karayolları ekipleri daha sonra kaza yapan araçları yoldan kaldırdı ve trafik tekrar normal akışına döndü.

Haber; R. BAL