TEM Otoyolu Beyköy mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti 4 kişi de yaralandı. edinilen bilgilere göre Kastamonu’dan Adapazarı’na gitmekte olan Hasan Kapucu idaresindeki 54 ZN 866 plakalı minibüs Beyköy mevkiine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşarak Ankara istikametine geçti ve yan yattı. Kazada aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Meydana gelen kazada 86 yaşındaki Emine Kapucu hayatını kaybetti. 28 yaşındaki sürücü Hasan Kapucu ile birlikte 24 yaşındaki Bayram Kapucu, Vasfiye Kapucu(24) ve Hamide Kapucu(50) yaralandı.

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan Emine Kapucu’yu çıkarmak için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri olay yerine geldiğinde artık çok geçti ve 86 yaşındaki Emine Kapucu Hayatını kaybetmişti.

Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Emine Kapucu’nun cesedinin üzer örtüldü ve Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber; R. BAL