TEM Otoyolu İstanbul istikameti Kaynaşlı gişeleri mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü. Meydana gelen kazada 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi. İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti.

TEM Otoyolu İstanbul istikametinde ilerleyen Mehmet Serdar Şen idaresindeki 06 AS 7375 plakalı otomobil Kaynaşlı gişeleri mevkiinde geldiği sırada kaza yaptı. Araçta bulunan Songül Şen, Anıl Şen, Arda Şen yaralandı. Aracından inen sürücü Mehmet Serdar Şen, yolda işaretleme yapmak istedi. Bu sırada yine aynı istikamete gitmekte olan Cemal Eroğlu idaresindeki 60 AV 002 plakalı otomobil yolda işaretleme yapan Mehmet Serdar Şen’e çarptı. Çarpmanın etkisi ile Mehmet Serdar Şen çarpmanın etkisiyle fırlayarak bariyerlerden dışarı düştü ve hayatını kaybetti.

Kazada 60 AV 002 plakalı otomobil içerisinde bulunan sürücü Cemal Eroğlu ve araçta bulunan Solmaz Eroğlu’nun yanı sıra ve Alper Toraman ve Alper Toraman’ın eşi Başak Toraman yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri ile Düzce Devlet Hastanesi ve Üniversite Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Alper Toraman’ın durumunun ciddi olduğu ve Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet Serdar Şen ise Savcının yaptığı incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber; R. BAL