Edinilen bilgilere göre Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Yakup konukçu idaresindeki 34 VDS 56 plakalı yakıt tankeri yine aynı istikamette gitmekte olan Mehmet demirci idaresindeki 34 ULH 94 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

 

 

 

Çarpışmanın etkisi ile yakıt tankeri şarampole uçarken yolcu otobüsü ise orta refüjde durabildi. Olay yerine çok sayıda ambulans itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan ekipler yaralılara müdahale ederken jandarma ekipleri ise tem otoyolunda başka bir kazaya sebebiyet vermemek için güvenlik tedbiri aldı. Kazada otobüste yolcu olarak bulunan Medine Orancı ,İsmet Orancı, Nihat Aydın, İbrahim Karatepe ve kamyon şoförü Yakup konukçu yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri yaralıları çeşitli hastaneler sevk ederken kamyon şoförü Yakup konukçu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

 

 

 

 

Tem otoyolunda adeta can pazarı yaşanırken yolculuk esnasında uyuyan yolcular üzerlerindeki şoku atmaya çalıştı. ne olup bittiğini anlamaya çalışan yolculardan bir çoğu ise hafif yaralanırken yaralı yolcular sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Kazayı yara almadan atlatan yolcular için başka bir otobüs çağrılarak yollarına devam etti. Jandarma kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 



Haber: İ.KELEŞ