TEM Otoyolunda bugün iki kaza meydana geldi. Meydana gelen ilk kaza Kaynaşlı Sarçökek mevkiinde oldu. TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen kazada iddiaya göre Mustafa I. İdaresindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak yol dışında kaldı.

Kazayı sürücü Mustafa I. yara almadan atlatırken araçta bulunan Celal I. ile Eren I. yaralandı. Otoyol Polislerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak tedavi için Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk etti. Ekiplerin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

TEM Otoyolunda meydana gelen bir diğer kazada hemen hemen aynı dakikalar içerisinde TEM Otoyolu Gümüşova rampalarında gerçekleşti. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan ticari taksi önünde seyir halinde bulunan bir tıra arkadan çarptı. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken diğer iki kişi İlanur K. ile İbrahim K. 112 Acil Servis görevlileri tarafından Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesinde götürüldü.