Tem otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikameti Gölyaka gişelerini 500 metre geçtikten sonra 06 BU 6500 plakalı kamyon sürücüsü Ali Kemal Kuralay kamyonu durdurdu.

Kamyondan inen Kuralay kamyonunu kontrol etiği sırada arkadan gelen Erdoğan Akbaş idaresindeki 46 DU 003 plakalı başka bir kamyon, önce aracının yanında duran Ali Kemal Kuralay’a ardından da kamyona çarptı.

Yol kenarında duran kamyon çarpmanın etkisi ile şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Ali Kemal Kuralay olay yerinde yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri durumu ağır olan yaralı Ali Kemal Kuralay’ı alarak hemen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ali Kemal Kuralay hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonrası TEM Otoyolu İstanbul istikameti kısa süreliğine trafiğe kapanırken trafik ekipleri kamyonların yoldan kaldırılmasının ardından trafiği tekrar normale çevirdi.

Kaza ile ilgili diğer kamyon sürücüsü Erdoğan Akbaş gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber; R. BAL