Düzce Tem otoyolu Kaynaşlı çıkışı  mevkiinde saat 21.15 sıralarında meydana gelen kazada  aynı otomobilde bulunan 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Olay, İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Resmiye Bora( 55) idaresindeki 06 RB 649 plakalı otonun  Tem otoyolu Kaynaşlı gişeleri bağlantı yolu ayrımında sürücünün bir anlık kararsızlığı sonucu bariyerlere girmesi sonucu meydana geldi.  Otomobilin hurdaya döndüğü  kazada 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Kaza sonucu araç içinde sıkışan yolcuları Düzce Belediyesi İtfaiyesine ait Kaza kırma ve kurtarma ekibi vatandaşlarında yardımı ile sıkışan yolcuları sıkıştıkları yerden çıkardı. Araç içinden çıkarılan Halil İbrahim Durdu(20),Büşra Bora(20)Sümeyye Can (17), Hamza Durdu(26) Ayşe Can,112 acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülürken, oto sürücüsü Resmiye Bora olay yerinde hayatını kaybetti.

 Araç içinde sıkışan Ayşe Can ağır yaralanırken Kurtarma ekibinin çalışması esnasında sürekli sürücü koltuğunda bulunan ve abla dediği kişiyi merak ederek kurtarma ekibinden ve vatandaşlardan bilgi almaya çalıştı. Kazazede yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Kaza yapan oto bariyerlerin Kurtarma ekibi tarafından kesilmesinin ardından ölen sürücünün cesedi dışarıya çıkarılabilir hale getirildi. Kazanın görgü tanığı olan tır şöförü Güven Yilmaz, otomobil sürücüsünün ne yana gideceğini bilemez gibi yolda bir o yana bir bu yana gittiğini ardından bariyerlere bindirdiğini söyledi.

 Olay yerinde Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.