TEM Otoyolu Gümüşova rampaları İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikameti Gümüşova rampalarında Zülfikar İsaoğlu idaresindeki 34 TN 7427 plakalı TIR önünde seyreden 43 yaşındaki Abdullah Demir idaresindeki 34 ZS 665 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Meydana gelen kaza sonrası TIR sürücüsü bulunduğu yerden sıkıştı ve ağır yaralandı. Ayrıca TIR’da bulunan sürücünün eşi olduğu öğrenilen Zehra İsaoğlu’da yaralandı. Olay yerine hemen 112 ekipleri ve kaza kırım ekipleri sevk edildi. Çevreden geçen vatandaşlar tarafından yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı ve 112 ambulansına konularak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Zülfikar İsaoğlu, Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşam savaşını hastanede kaybetti.

Ayrıca TIR’da bulunan ve hayatını kaybeden Zülfikar İsaoğlu’nun eşi olduğu öğrenilen Zehra İsaoğlu Düzce Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken yaralının durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kamyon sürücüsü Abdullah Demir ve kamyonda bulunan çocukları Emre ve Ceyda Demir’in kazadan yara almadan kurtulması daha büyük bir faciayı önledi. Kaza sonrası TEM Otoyolu İstanbul İstikametinde trafik tıkandı. Olay yerine gelen trafik ekipleri tıkanan trafiği tekrar normale çevirdi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber; R. BAL