Tem otoyolu Üçköprü köyü mevkiinde saat 21.15 sıralarında Bir kamyonun tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

 

İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Hakan Karadereli(30) idaresindeki 19 SH 407 plakalı Bal ve Bira şişesi yüklü kamyon, sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu önünde seyir eden ve aynı istikamete giden İbrahim Eldemir(45) idaresindeki 31 HZ 056 Plakalı tıra arkadan çarptı. Meydana gelen kazada Kamyon sürücüsü Hakan Karadereli araç içinde sıkıştı. Her iki bacağından da sıkışan sürücüyü Düzce Belediyesi İtfaiyesine ait kaza kırım ve Kurtarma ekibi çıkardı.

 

Kavanoz Halinde bal taşıyan kamyonda kaza nedeni ile bal kavanozları kırılınca akan bal kurtarma çalışmalarına katılan ekibe zor anlar yaşattı. Yaralı,112 Acil Servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

 

Kazada Bacakları ağır hasar alan Hakan Karadereli’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kırılan kavanozlardan yere dökülen 2 ton civarındaki bal Kamyonun yol dışına çekilmesinin ardından karayolları ekipleri tarafından temizlendi.

 

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.