Sabah saat 7.00 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikameti Gölyaka Gişelerine 100 metre kala meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Serkan Taş idaresindeki 50 DK 284 plakalı yolcu otobüsü sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önde seyreden Mustafa Yaman idaresindeki 78 AG 855 plakalı kamyona arkadan çarptı.
Meydana gelen kazada otobüste bulunan 23 yaşındaki Sinan Kocabaş ve 31 yaşındaki Şeçgül Soydan yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Otobüste bulunan yolcular kazanın şoku ile neye uğradıklarını şaşırırken, korku içinde otobüsten indiler ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Otobüsün yavaş gitmesi büyük bir faciayı önlerken kaza sonrası kısa süreli kapanan TEM Otoyolu emniyet ekipleri tarafından tekrar açıldı ve trafik akışı normal olarak ilerlemeye devam etti.

Yolcular ne olduğunu anlayamadıklarını ve bir anda bir gürültüyle uyandıklarını belirtirken otobüsün sabah saatlerinde İstanbul’dan hareket ettiğini ifade ettiler. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber; R. BAL