Dün akşam 19.45 sıralarında Zonguldak‘tan gelmekte olan N.S. idaresindeki 4 yolcunun bulunduğu otomobil, Akçakoca‘dan gelmekte olan H.İ.D. Idaresindeki 4 yolcunun bulunduğu araca arkadan çarptı.

 




İddalara göre; H.İ.D ışıklı kavşaga geldiğinde durmakta karasız kaldı ve arkadan gelmekte olan N.S. bunu fark edince aniden fren yapmaya başladı. Yaklaşık 25 metre fren yapmasına ragmen duramayan araç H.I.D.'nin idaresindeki araca çarptı.


Çarpmanın sonucunda N.S.'nin idaresindeki araçta bulunan Ş.K. Yaralandı. Olayı gören vatandaşların 112 ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda 112 ekibi sevk edildi.122 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra Atatürk Devlet Hastanesi‘ne kaldırılan Ş.K'nın hamile oldugu öğrenildi.

 





Çarpmanın sonucu N.S idaresindeki araç kullanılamaz hale gelirken çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza sonrası taraflar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

 




Kazaya karışan diğer kişilerin yaralanmaması derin bir nefes aldırırken, ışıklı kavşağın yakınlarında bir uyarı levhası ve kavşakta kamera olmaması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu.

 

 

Haber;A.Aktürk