Düzce Şehirlerarası otobüs terminalinde iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre bir otobüs firmasında çalışan Hikmet T. İsimli şahıs çığırtkanlık yaptığı sırada bir başka otobüs firmasında çalışan Engin K. Hikmet T.’ye bağırmamasını söyledi.

Bir anda ağız dalaşına dönüşen tartışma sonrasında Engin K. Üzerinde bulunan bıçakla Hikmet T.’yi bacağından bıçakladı. Yaşanan olay sonrası Engin K. Olay yerinde bir ticari taksiye binerek uzaklaştı. Hemen Terminale ambulans çağırıldı ve yaralı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Olay yerine sevk edilen emniyet ekipleri hemen harekete geçti ve Engin K.’yı aramaya başladı. Taksi şoförü ile irtibata geçen polis, taksi şoförünün şüpheliyi eski terminale bıraktığını söylemesi üzerine ekipleri oraya sevk edildi.

İddiaya göre Cumayeri halk otobüsüne binan şahıs, Öztürkler Kavşağı’nda emniyet ekipleri tarafından yarım saat içerisinde kıs kıvrak yakalandı.

Emniyet ekipleri yakalanan şahsı sorgulamak üzere karakola götürdü. Yaşanan olaydan yaklaşık bir saat sonra iki firma çalışanları arasında yeni bir olay yaşandı. Yaşanan olayda terminal bir anda savaş alanına döndü.

Firmaların camları yerle bir edilirken terminalde büyük maddi hasar oluştu. Olayların büyümesi üzerine terminale çok sayıda emniyet ekibi sevk edildi. Asayiş ekipleri ve çevik kuvvet terminalde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kavgaya karışan şahıslar polisler tarafından gözaltına alındı. Yaşanan olay terminalde bulunan mobeseye saniye saniye kaydedildi. Yaşanan kavga sonucu yolcular ne olduğunu şaşırdı.

Olaylar sonrası terminalde olay yerin inceleme ekipleri inceleme yaptı. Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber; R. BAL