Trafik canavarı 21 yaşında Akçakocalı doktor adayını hayattan koparttı… Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakultesi 3. Sınıf öğrencisi Aslıhan Cingirt 24 Ekim Perşembe günü bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
1.sınıf Emniyet Müdürü Avni Cingirt’in kızı olan 21 yaşındaki Tıp öğrencisi SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hemen ameliyata alındı. Beyin travması geçirdiği anlaşılan Aslıhan, Perşembe gününden beri Tıp Fakültesi Hastanesi Yaşam Destek Ünitesinde fişe bağlı olarak uyutuluyordu. Doktorların bütün uğraşlarına rağmen hayata döndürülemeyen genç kız yaşam fonksiyonlarının tamamını yitirerek beyin ölümü gerçekleşti.

Ailesinin tek çocuğu olan Aslıhan Cingirt’in cenazesi Isparta’dan bu sabaha karşı baba ocağı Akçakoca’ya getirildi. Aslıhan’ın naşı, bugün ikindi namazını müteakip Akçakoca Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra defnedildi.

Öncü Tv ailesi olarak Aslıhan Cİngirt’in akrabası olan Düzceninsesi Gazetesi yayın koordinatörü Nevzat Cingirt ve babası 1. Sınıf Emniyet Müdürü Avni Cingirt’e başsağlığı diliyoruz….

 

Haber; S.KAŞKIR