Kaza Aydınpınar Caddesi üzeri Ballıca Köyü sapağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ballıca Köyü Sapağında Aydınpınar Caddesine çıkmak isteyen M.K. idaresindeki kamyonete Düzce merkezden Aydınpınar istikametine gitmekte olan M.A.İ. idaresindeki tır yandan çarptı.çarpmanın etkisi ile savrulan kamyonet yol kenarında bulunan yolcu durağına girdi.

Kazada kamyonet sürücüsü M.K. hafif yaralanırken yanında yolcu olarak bulunan T.Y. kamyonetten fırlayarak ağır yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil servis ekipleri ile jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı T.Y. ile M.K. ya ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından düzce devlet hastanesine sevk etti.

Yolda kalbi duran T.Y. 112 acil servis ekiplerinin kalp masajı ile hayata döndürülürken hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.kazayı duyan yaralı yakınları hastaneye akın ederken sinir krizleri geçirdiler.  Akşam saat 23.00 sıralarında Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesine sevk edilen 19 yaşındaki gencin bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. kaza nedeni ile Aydınpınar Caddesi Ballıca Köyü sapağında trafik kontrollü bir şekilde verilirken jandarma kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

19 yaşındaki genç, Cedidiye Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verilecek.

Haber; İ.KELEŞ