Akşam saatlerinde d-100 karayolu yeni sanayi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan İbrahim mutlu idaresindeki tır, gizli buzlanma nedeni ile kayarak yol kenarında bulunan bariyerleri aşarak yan yola geçti. Kaza sonrası sürücü İbrahim mutlu yaralandı.

 

 



Bariyerleri aşarak yan yola geçen tır, seyir halindeki yaşar aydın idaresindeki araç çekicisine ardındansa yol kenarında bulunan başka bir tıra çarparak durabildi. Kaza yapan tırın dorsesinde bulunan yük ise yola savruldu. Kaza sonrası ortalık biranda karıştı.

 



Kazaya karışan araç çekicisinin şoförü yaşar aydın ise: ben yan yolda ilerliyordum tırın vurduğunu anladım kaçmaya çalıştım karşıdan araç geldiği için kaçamadım frenleyerek buraya kadar geldim.

 



Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine ve emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri kazada yaralanan İbrahim mutluya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra düzce devlet hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

 

 

Kaza sonrası emniyet ekipleri yolda başka kaza olmaması için işaretlemeler yaparak önlemlerini artırdı.

 

Haber: İ.KELEŞ