Zaman zaman il dışından gelerek esnafı tırnakçılık yolu ile dolandırmak isteyen grup vatandaşların ihbarı üzerine zabıta ve polis engeline takıldı. 8 kişilik grup Düzce sokaklarında dükkânlara girerek tırnakçılık yolu ile esnafı dolandırmak istedi. Durumu fark eden vatandaşlar hemen zabıta ve polis ekiplerine haber verdi.



İhbarın geldiği yöne doğru hareket eden ekipler sokak aralarına dağılarak dilenci avına başladı. Atatürk Bulvarı Gürcü Osman Camii önünde biri çocuk 2 kişiyi yakalayan zabıta ekipleri tırnakçıları zabıta aracına bindirdi.


Sokak aralarında dilenci avına devam eden ekipler il müftülüğü önünde yine 5 kişilik grubu yakalayarak zabıta aracına aldı. Tırnakçıları görüntülediğimiz esnada ise yaşı küçük çocuklar her zamanki gibi yapacaklarından geri kalmadı. Yaşı küçük çocuklardan biri kameralara el hareketi yaparken bazı tırnakçılar ise yüzlerini elleri ile kapattı.



Bir grubu ise il özel idaresi civarında yakalayan zabıta ekipleri tırnakçılık yapan grubu il dışı yapmak üzere yola çıktı.

Haber;İ.KELEŞ