Edinilen bilgilere göre, Tem otoyolu Bolu Dağı Tünel çıkışı 4 nolu viyadük üzerinde meydana gelen 2 ayrı kazada toplam 5 kişi hafif şekilde yaralandı. İlk kaza Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan 34 MRK 95 plakalı otonun sürücüsünün kontrolsüz bir şekilde şerit değiştirmesi nedeniyle, arkasından gelen 41 UG 825 plakalı cipin araca çarpması sonucu meydana geldi. Kaza sonucu oto içinde bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Saat 16.00 da meydana gelen ilk kazanın hemen ardından 100 metre geri kısımda bu kez 3 aracın karıştı başka bir kaza meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan 34 SIK 73 plakalı otonun şerit değiştirmesi esnasında arkadan gelmekte olan 34 ZP 8285 plakalı oto ve onun arkasından gelen 34 ZDH 03 plakalı otonun bu araca çarpması sonucu 3 araçlı yaralamalı kaza meydana geldi.

Zincirleme trafik kazasında 34 ZP 8285 plakalı oto içinde bulunan 3 kişi hafif yaralandı. Yaralanan Müzeyyen Girik, Ebru Girik, Betül Türker, Hacer Türker ve Yusuf Türker yapılan ilk müdahalenin ardından112 acil servis ambulansları ile Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kazalar nedeniyle Tem otoyolu Tünel çıkışı İstanbul istikametine yolda uzun araç konvoyları oluştu. Kazalar nedeniyle sol şerit trafiğe kapatıldı. Trafik orta ve sağ şeritten kontrollü olarak verildi. Kaza yapan araçların çekiciler vasıtasıyla yoldan kaldırılmalarının ardından yol tekrar araç trafiğine açıldı. Tatil dönüşü nedeni ile İstanbul istikametine yoğun araç trafiği yaşanıyor.

Tünelde meydana gelen kazalarda da gün geçtikçe artış olması ise dikkatlerden kaçmıyor. Yetkililer de dönüş yolunda kazaların yaşanmaması için sürücüleri uyarmaya devam ediyor.