TEM Otoyolu tünel çıkışında saat 15.00 sıralarında  meydana gelen kazada Yalova’nın Esenköy Belediye Başkanı hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Olay Ankara’dan İstanbul istikametinde seyretmekte olan ve Yalova’ya bağlı Esenköy Belediye Başkanı 77 AK 932 plakalı resmi aracın, Ramazan Özer’in kullandığı 34 UMB 87 plakalı kamyona çarpması sonucu meydana geldi. Otoyolda süratli seyreden Otomobilin, önünde seyreden kamyonun şerit değiştirmesi sırasında duramayarak, sağ arka tarafından çarptığı öğrenildi. Kazada, Esenköy Belediye Başkanı Adnan Kaptan hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Esenköy Belediye Meclisi üyesi Yakup Keskinkurt ve Eda Ekinci yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden Kaptan’ın cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kaldırıldı.

Kazaya karışan kamyonun olay yerinden kaçtığı ve Kaynaşlı Bölge trafik ekipleri tarafından yakalanarak Sürücü Ramazan Özer’in gözaltına alındığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.