D 100 Karayolu Üçköprü Köyü Mevkiinde akşam saat 21 50 sıralarında bir minibüsün bariyerlere çarptıktan sonra yerde sürüklenmesi ile meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Kaynaşlı'dan Düzce istikametine doğru seyretmekte olan Yeter Yarımkol idaresindeki 81 BZ 291 plakalı combi tipi araç, Üçköprü köyü mevkiinde, seyir halindeyken emniyet kemerini takmaya çalıştığı iddia edilen sürücüsünün kontrolünden çıkarak ortadaki beton bariyerlere çarptı. Bariyere çarptıktan sonra yan yatarak elli metreye yakın sürüklenen araç, çaprazlamasına yolu kapatarak durabildi.

Kazada araç sürücüsü Yeter Yarımkol, araçta yolcu olarak bulunan Oğuzhan Yarımkol ve 6 yaşlarında olduğu öğrenilen İbrahim Yarımkol Yaralandı. Yaralılar Kaynaşlı ve Düzce 'den giden Ambulanslar ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarında endişe verici bir durum olmadığı bildirildi.

Kaza nedeniyle D 100 Karayolu'nun istanbul şeridi bir süre trafiğe kapandı. Kaza yapan aracın çekilmesinin ardından trafik normal seyrine döndü.