Kazaların sıkça yaşandığı Üçköprü mevkiinde bu sabah yine bir kaza meydana geldi.Diyarbakır’dan  Kocaeli Dilovası’na çalışmaya giden işçileri taşıyan minibüs Kaynaşlı Üçköprü mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü 16 kişi yaralandı.

Hacı Mehmet Kaya idaresindeki 06 DH 2589 işçi minibüsü Kaynaşlı Üçköprü mevkiindeki kavşakta yağışın da etkisi ile kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü Hacı Mehmet Kaya, yolcu olarak bulunan işçilerden Şerif Çalışkan(38), Cumali Tanış(47), Mehmet Keleş(44),Alparslan Doğan(47), Barış Tura(33),Hüseyin Canpolat(50),Sadık Karlı(39), Cafer Karlı(37),Ömer Şahin(46) , Selahattin Eyyübi Deniz (42), Ramazan İleri, Osman Kurubaş, Yusuf Aksu, Hüseyin Öztürk, Ömer Şahin ve Engin Kaçar  yaralandılar.

Yaralılardan Engin Kaçar,  Özel Hayri Sivtikaya Hastanesine kaldırıldığı ambulansta  tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını  kaybetti. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servislerinde tedavi altına alındılar.

Kazada minibüste bulunan yolcular Diyarbakır’dan  Kocaeli Dilovası’na çalışmaya gittiklerini belirterek, minibüs kavşağa girdikten hemen sonra savrulmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadık ve devrildik. Allaha çok şükür kurtulduk dediler.

Üçköprü Kavşağı’nda meydana gelen kazalara tepki gösteren vatandaşlar ise yolu kapatıp eylem yapmak istediler ancak kaza yerinde bulunan polis ve jandarmalar vatandaşları sakinleştirerek gerginliğin büyümesini önlediler.

HABER:Ü.ÇETİN