Düzce'nin Konuralp Beldesi çıkışında bulunan Tabakhane Köprüsü mevkiinde meydana gelen trafik kazası, bir genç kızın üniversite hayallerine son noktayı koydu. Gamze Ejder adındaki genç kız feci kazada hayatını kaybetti.

Üniversiteye Yeni kayıt yaptırmıştı

Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 19.30 sıralarında Konuralp Beldesi'nde meydana gelen kazada üniversite kaydını yaptırdıktan sonra annesiyle eve dönen Gamze Ejder hayatını kaybetti.

18 yaşındaki Gamze, Haziran ayında yapılan üniversite sınavına girmiş ve Balıkesir Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nü kazanmıştı. Annesi Semiha Ejder ile birlikte üniversiteye giriş kaydını yaptırmak için dün Balıkesir'e giden Gamze eve dönüş yolunda Konuralp Beldesi çıkışında bulunan Tabakhane Köprüsü mevkiinde minibüsten indi. Yolun karşısında bulunan Aynalı köyündeki evine gitmek için karşıdan karşıya geçmek isteyen Gamze'ye Akçakoca istikametinden Düzce istikametine gitmekte olan Kenan Yener idaresindeki 34 JC 394 plakalı kamyonet çarptı.

Gözyaşları  sel oldu

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Gamze, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken annesi yara almadan kurtuldu.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken Gamze'nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze merasimi sırasında gerek ailesi, gerekse arkadaşları arasında gözyaşları sel olup aktı.